Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (3.50 secunde)
GOOGLE o sarbatoreste pe matematiciana si filosoafa Maria Gaetana Agnesi, la 296 ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a o sarbatori pe matematiciana, filosoafa si lingvista italiana Maria Gaetana Agnesi, la implinirea a 296 de ani de la nasterea acesteia.
Anul Nou, sarbatorit de Google: ... Il gasesti pe prima pagina a motorului de cautare si acesta incheie o serie frumoasa. Inainte de acest doodle cu ocazia noului an, Google a pornit sarbatorile de iarna pe 18 Decembrie.
Inventia lui Akenathon Rog fundamentalistii de orice fel, salariatii inchizitiei si alti fanatici de orice specie sa ocoleasca acest text.
Martorii patimilor, scrisa de celebrul autor italian GIOVANNI PAPINI, aparuta la Editura Orizonturi in traducerea lui Nicolae Constantinescu.
Nascut in 1944, Florescu al nostru a priceput inca de pe la zece ani ca socialismul nu inseamna, conform sloganului leninist, 'puterea sovietica plus electrificare', ci 'puterea sovietica plus comertul clandestin'. ... Se spune ca ambalajul vinde marfa, ori eu sunt de formatie un om al pietei.
Va prezentam in acest articol o serie de diferente dintre cele doua confesiuni ale aceleiasi religii: ... Cunoasterea lui Dumnezeu Una dintre principalele diferente intre catolicism si ortodoxism se refera la posibilitatea fiintei umane de a-l cunoaste si chiar vedea pe Dumnezeu.
Podul-simbol al trecerii si al incercarii Simbolismul podului este extrem de bogat in Occident, dar si in lumea orientala. Imparatii romani purtau numele de pontifex Astazi, Papa de la Roma poarta acelasi nume, care inseamna, literalmente, constructor de poduri.
Cartea Marele Urias Prietenos, scrisa de Roald Dahl, este fascinanta. ... Cartea este recomandata copiilor de 7 - 12 ani, dar incanta cititorii de orice varsta. Traducere din limba engleza de Alexandra Columban. Roald Dahl este un autor celebru de carti pentru copii.
Acolo, la sediul ONU din New York, s-au reamintit cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabila, agreate in 2015 de catre toate cele 193 de state membre ONU.
Dar ce are acel albastru de este atat de captivant? Impreuna cu invitatul special, Leone Fadelli, fondatorul casei Pantheon Roma, am descoperit, in prag de Valentine's parfumul Cosi Blu prin intermediul unei experiente VR unice care a captat negresit atat simtul olfactiv, cat si pe cel vizual.
acela de a aminti omului modern ca exista mereu un mod de a visa, cautand frumusetea si dragostea. Colectia de parfumuri pe care o semneaza Pantheon Roma spune povestea de dragoste dintre celebrul pictor Raffaello Sanzio si Margherita, fiica unui brutar din Roma, intr-o lume a prejudecatilor.
Intre cei 12 apostoli alesi de Isus Cristos sa fie pescari de oameni, un loc deosebit il ocupa Sfantul Andrei, fratele lui Simon Petru; el a fost chemat mai inainte de ceilalti, si pentru acest motiv, grecii ii acorda supranumele de protocletul;
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
Basescu nu vrea sa semneze o scrisoare, ca n-a terminat-o de citit si la el dureaza. Ba mai mult, el nu vrea senghen fara un praf de MCV, ca ii schimba gustul.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
Monseniorul Vladimir Ghika a fost beatificat sambata de un cardinal de la Vatican Monseniorul Vladimir Ghika a fost beatificat de un cardinal sosit special de la Vatican. Ceremoniile au inceput inca de saambata, cand au fost rostite rugaciuni si a fost citit un acatist in cinstea monseniorului.
Un secret despre limba romana a fost scos la iveala de Vatican Teologul de talie internationala Miceal Ledwith afirma ca limba latina este o limba romaneasca si nu cum se credea pana acum ca limba romana este o limba latina.
(continuare) • Sa dea Domnul sa ramana teferi ca tara, dar de vor "crapa", urmare a prostiei lor monumentale! ... Da, prefer de 1001 ori ca asta Ukraina sa ramana intreaga!
Intr-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, in decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea (foto), unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu carti din arhiva bibliotecii Vaticanului si fost membru al Comisiei Teologice Internationale, a facut o declaratie socanta:
google-analytics.com